Начало > Новини > Съдържание

Какво е интелигентното улично осветление?

Source:

Интелигентна улица осветление се очаква да стане важен напредък в изграждането на умни град. Бъдещето в безжична WiFi, таксуване купчина, данни за мониторинг, мониторинг на околната среда, поляци и други полета, могат да разчитат на уличното осветление и интелигентен контрол платформа за постигане.


Интелигентна улица светлина е прилагането на съвременни, ефективни и надеждни мощност линия превозвач и безжична GPRS / CDMA комуникационни технологии, за да се постигне на отдалечени централизиран контрол и управление на улицата. Системата има функциите на автоматично коригиране brightness съответно към потока на трафика, дистанционно осветление, безжична мрежа покривам, вина активна аларма, осветление кабелна защита, дистанционно отчитане и други функции, значително могат да спаси властта ресурси, да подобрят общественото осветление управленско ниво, използването на градската пътна Интелигентна Осветителна система, експлоатацията и поддръжката разходи ще бъдат намалени с 56 % годишно.


Националното бюро за статистика данни показват, че от 2004 до 2014 г. броят на градската пътна осветление от 10.5315 милиона до 2301.91 милиона, град пътя осветителната индустрия да запази бързото развитие тенденция. В допълнение през последните години, Китай #39; s общото потребление на електроенергия на осветление сметки за около 14 % от потреблението на електроенергия. Сред тях, на пътя и парково осветление електроенергия консумация сметки за около 38 % от осветление консумацията на електроенергия Ставайки най-голямата площ на осветление. Традиционната улица лампи обикновено натрий основа, висока енергийна консумация и износване, както и LED светлини може да намали консумацията на енергия, цялостното енергоспестяване процент може да достигне до 50 % или повече. След интелигентни трансформация интелигентен LED светлини изчерпателна спестяване на енергия курс се очаква да достигне 70 %.


От миналата година, броят на Китай #39; s интелигентни град строителство е достигнал 386, мъдростта на града от концепцията за изследване постепенно в материалното строителен етап. С ускоряване на изграждането на мъдростта на града, както и интернет на нещата Облак Компютърни и други ново поколение на информационните технологии, широко използван, интелигентен уличен лека конструкция ще възвести възможности за бързо развитие. Очаква до 2020 г. Китай #39; s LED интелигентни уличната лампа навлизане на пазара ще се увеличи до около 40 %


Запитване
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Свържете се с нас
Address: No.1, Xinxi Avenue, нов индустриален парк, Hi-tech зона, Xi'an Сити, Китай
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Шанси Yahua осветление електрическо оборудване Ко, ООД